Mingel den 12 mars på Allt för Sjön

pokalsegling

”Pokalsegling” på Allt för Sjön 4-13 mars.
Undertecknade blev kontaktade av ”Allt för sjön” mässan före Jul om en idé som de hade. Det har resulterat i en 230m² stor monter i bästa läge som kallas ”Pokalsegling” (se skiss nedan). Temat för montern sammanfattas i raderna under bilden. Det är inte en säljmonter i vanlig mening utan mer som en samlingsplats för seglingsnördar.

I montern (A0431) visas de tre klasser (Drake, 5.m och A22) som seglar om just de tre nämda pokarena. Men även andra pokaler och lite historia om dessa och klasserna kommer att visas upp. Själva montern står mässan för men vi jobbar gratis med monterdesign och logistik (båtar och pokaler) för vi tyckte att det var ett kanontillfälle för Drakklassen att få visa upp sig i detta sammanhang.

Mingel lördagen den 12 mars på Allt för Sjön.
Lördagen den 12 mars kl 14 tänkte vi ha ett litet medlemsmingel i montern (A0431). Allt för Sjön och Svensk Drakklubb bjuder alla medlemmar på inträdet. Maila Gutta på gutta@sbadentryck.se så får ni en kod som ni sedan använder i entrén. Tips! Gurra Krantz koserar om modern kappsegling på scenen bredvid montern Kl 13.

Självklart är ni välkomna till montern under hela mässan även om undertecknade kanske inte kommer att vara på plats hela tiden.

Seglarhälsningar,
Gutta och Olle Jo

Pokalsegling_monter

20 februari, 2016 | Inlagt i Nyheter. Permalänk till inlägget.