Sweet Alice första inteckning i Pokalen

pelle-gedda-pokalen

pelle-gedda-pokalen-2016_01

Pelle Gedda Pokalen 2016 vanns av ”Sweet Alice” med Hans Liljeblad, Gurra Krantz och Johan Hedberg. Men inte utan dramatik. ”Classmates” med Gutta Johansson, Calle Jr och Jonte Magnusson vann söndagens två första seglingar och inför sista seglingen var kampen om Pokalen helt jämn. Sweet Alice avslutade med en spik och vann med minsta möjliga marginal. En glad skipper på ”Sweet Alice” konstaterade att han på äntligen (på åttonde försöket!) lyckades vinna Pelle Gedda Pokalen.

Baggensfjärden bjöd på strålande seglarväder hela helgen och 7 seglingar i 4-8 m/s genomfördes. Som vanligt toppklass arrangemang på sjön tack vare Havsörnarnas alltid så professionella och avslappnade Sail Crew. På After Sail levererade som vanligt Gurras Grill kulinarisk toppnivå med utsökta drycker. Stort tack till Leffe Carlsson och Sune Carlsson Båtvarv för gästfriheten och tack till våra sponsorer för det välfyllda prisbordet.

Vi ses igen 2017!

pelle-gedda-pokalen_2016_02
En glad regattageneral framför ett digert prisbord sponsrat av Svensk Drakklubb, Gill och familjen Lennart Hattenbach.

pelle-gedda-pokalen_2016_03
Värdens bästa Sail Crew!!!!

pelle-gedda-pokalen_2016_04
Chef Gurra in action på omåttligt populära och trendiga ”Gurras Grill”.

pelle-gedda-pokalen_2016_05
Sune Carlsson himself i glatt samspråk med banläggare Engelbert.

pelle-gedda-pokalen_2016_06
Regattageneralen igen…

pelle-gedda-pokalen_2016_07
Chef Gurra och hans sous chef (från Göteborg) utför den berömda drakdansen.

image

6 juni, 2016 | Inlagt i Nyheter. Permalänk till inlägget.