Erbjudande testa drake: Träningsläger & kappsegling Juni 10-12

Om du någon gång övervägt att testa världens största entypsklass bland kölbåtar, även osedvanligt aktiv i Sverige, så finns det nu en unik möjlighet. I nära samarbete mellan Svensk Drakklubb och dess Ordförande (tillika ägare av SWE 363), kan du och din besättning (3 pers) få följande möjlighet:

  1. Juni 10: Träningsläger med Theis Palm från North, Danmark. Theis Palm har några av de starkaste meriter inom drakklassen och vann bla VM 2009 med Pol-Richard Hoj-Jenssen. Theis kommer fredagen den 10/6 till Saltsjöbaden för att genomdriva ett fulldagsläger för ett fåtal (max 12 stycken) drakar. Genomgång, trim, manöver m.m.
  2. Juni 11-12: Pelle Gedda Cup i Saltsjöbaden. Årets första ranking segling likväl som den första delseglingen (av fyra) i Audi Dragon Cup. (www.audidragoncup.se)

Ovan paket, inklusive träning, startavgift och användning av drake SWE 363 får ni till introduktionspriset 2,000:- (två tusen). Värdet kan nog ödmjukt uppskattas till närmare 10-12,000:-. Se det mer som en symbolisk summa för att locka er att prova klassen!

Det vore enormt kul för oss i klassen att få se just er prova en av Sveriges starkaste klasser. Vi förmedlar gärna kontakt med andra drakar som kan vara till salu, när ni väl blivit bitna av drakklassen.

Hör av er med intresse på kontaktsidan eller ring Patrik Salén på 0704-388 858.

10 maj, 2011 | Inlagt i Nyheter. Permalänk till inlägget.