EM Boltenhagen dag 1: Dubbelt svenskt i topp

Första dagen av EM i tyska Boltenhagen är avslutat. Uppenbarligen svåra omständigheter, med klar läfördel vid starten, som gjorde det tajt vid läflaggen. Tre omstarter med svart flagg tog bort 18 båtar från listan för dagen (inkl. 3 ukrainska båtar). Detta förringade inte två av våra svenska lags enastående framgång där Hans Lilljeblad (med Staffan Larsvall och Theis Palm ombord) tog hem EM:s första spik, följt av Martin Pålsson (med Göran Alm och Johan Noren) på andra plats. Vilken härlig blågul inledning!

7 planerade race, med fem återstående dagar! Låt oss följa dramat via www.intdragon.org och lyssna på intervjun med Hans och Theis via: http://www.intdragon.org/idablog/?p=1160

Heja Sverige!

4 juli, 2011 | Inlagt i Nyheter. Permalänk till inlägget.