Linda vann Pelle Gedda Cup

Pelle Gedda 2013 2

I genomgående lätta och utmanande vindar visade hemmaseglarna Peter Bergman, Stefan Löhr och Tomas Lundquist i Team Linda hur man bäst bemästrar Baggensfjärden. Segern grundlades redan på lördagen då tre seglingar kunde genomföras. Åska, regn och frånvaron av vind gjorde att endast en segling kunde genomföras på söndagen. ”5i12” med Martin Pålsson, Göran Alm och Johan Norén knep andraplatsen framför Ming med Sputte Baltscheffsky, Carl Johan Friis och Magnus Baltscheffsky. I och med segern leder Linda årets Audi Dragon Cup som fortsätter med Marstrand Cup 15-16 juni.

Se hela resultatlistan här
Läs mer på Audi Dragon Cup här
Och på Audi Dragon Cups Facebooksida här

Pelle Gedda Cup

Pelle Gedda 2013 3

9 juni, 2013 | Inlagt i Nyheter. Permalänk till inlägget.