Saknade medlemsavgifter 2013…

Nu när mer än halva året har gått kommer en liten påminnelse till er som ”glömt” att betala årsavgiften för 2013. Kanske speciellt viktigt för er som tänkt deltaga på SM i Båstad… Medlem i Svensk Drakklubb blir man genom insättning av medlemsavgift på Svensk Drakklubbs postgiro 65 70 44-4. Glöm inte att ange namn, adress, telefon, E-mail och i förekommande fall segelnummer.

Medlemsavgifterna för 2013 är:
Kappseglande båt samt 3 besättningsmedlemmar 1.500:-
Icke kappseglande båt 250:-
Stödjande Medlem 250:-

Medlemsregistrering på hemsidan
Syftet med registreringen på hemsidan är att uppdatera föreningens medlemsregister. Genom att ni själva kan ändra/uppdatera er uppgifter hoppas vi att medlemsregistret alltid kan hållas uppdaterat. Klicka på länken Medlemsregistrering i spalten till vänster och fyll i era kontaktuppgifter. Det är tacksamt om man fyller i alla fält så att styrelsen har tillgång till namn, post- och mail-adresser. Ni får ett lösenord via mail och detta går sedan att ändra om man väljer ”Ändra min profil”.

Styrelsen

13 juli, 2013 | Inlagt i Nyheter. Permalänk till inlägget.