Linda visar vägen

IMG_1159

Med serien 5,1,1 visade regerande mästarna ”Linda” med Peter Bergman, Stefan Löhr och Thomas Lundquist hur man bemästrar Baggensfjärden. I mycket skiftande vindar i 1-4 m/s var det ett smått mirakel att seglingsnämnden lyckades genomföra 3 seglingar. Första seglingen vanns av flottans äldsta drake ”Galejan” som redan 1956 seglade hem ett OS Guld i Melbourne, då med namnet Slaghöken. Bra After Sail på Sune Carlsson Båtvarv efter seglingarna där stekt strömming, drycker och musik varvades med Daily First utdelning och priser till ”funktionärer utan tak” plus ett Hederspris till Leffe Carlsson för att vi varje år får låna varvet och alla faciliteter.

Spännande upplösning om vem som vinner Pelle Gedda Pokalen 2014 i morgon kl 10 på norra Bagensfjärden.

Resultat första dagen efter 3 seglingar Prel. resultat Pelle Gedda 2014.htm

31 maj, 2014 | Inlagt i Nyheter. Permalänk till inlägget.