Pelle Gedda Pokalen 2015 till Lumme

Lumme

Söndagens seglingar på Baggensfjärden bjöd på byiga friska sydliga vindar på 9-13 m/s. Första seglingen blev en kamp mellan Lumme och Liljeblad där Lumme vann med en halv båtlängd vid målgång. I dagens andra segling tog Liljeblad revansch och vann före Lumme. Därmed vann SWE-369 Lumme med Olle Jo Johansson, Patrik Salén och Staffan Salén Pelle Gedda Pokalen 2015 före Team Liljeblad och Team Ming.

Se resultatlistan Pelle Gedda Cup 2015

Som vanligt lyste prisbordet starkare än solen tack vare Gill och övriga sponsorer. Regattageneralen Gutta fördelade priserna rättvist och med elegans. Årets specialpris tilldelades Team Carneval för ”årets mest långresta drake”.

prisbord
Nöjda arrangörer framför finfint prisbord.

Sail Crew
Tack till världens bästa Sail Crew!

pelle-gedda-pokalen_1
Pelle Gedda Pokalen. Förmodligen Sveriges finaste vandringspris!

31 maj, 2015 | Inlagt i Nyheter. Permalänk till inlägget.