Stark säsongstart för ”5i12”.

dm__dragor_2016

I helgen seglades Danska Mästerskapen i Dragør. Med 33 drakar från 8 nationer på startlinjen var startfältet det starkaste på många år. Grattis Danmark och kul att se att det går att vända en negativ trend!

Hela 9 svenska drakar fanns på plats och efter första dagen ledde svenska ”High Times” hela regattan! Bästa svenskar totalt efter 8 genomförda seglingar blev Team ”5i12” från GKSS på en hedrande 5:e plats med ”High Times” från KSSS strax bakom på en 8:e plats. Danska Mästare blev ”African Queen” med Jørgen Schönherr, Christian Aaberg Videbæck och Thomas Schmidt.

Det märks att det råder Gold Cup feber i Danmark och närliggande områden. ”5i12’s” 5:e plats på DM och 2:a plats på Öresundsmästerskapen visar att träning lönar sig och att vi kanske kan hoppas på svenska framgångar på Dragon Gold Cup i Hornbæck senare i sommar!

Se slutresultat här.

24 maj, 2016 | Inlagt i Nyheter, Okategoriserade. Permalänk till inlägget.